Nieuwsbrief oktober 2018

Wacht niet te lang…DE SINT KOMT dit jaar bij jou op school!
Voor de jongste scholieren van zowel het Primair Onderwijs als het Speciaal Onderwijs, biedt Theatergroep 1e klas de gezellige meezing Sinterklaas voorstelling met als titel: ‘Wat is er aan de hand met Sinterklaas?’
Vol met bekende Sinterklaas liedjes als ‘Zie ginds komt de stoomboot’ en ‘Zwarte Piet ging uit fietsen’.
Voor het Speciaal Onderwijs is het mogelijk de voorstelling te laten ondersteunen door Irina Hoffner, beter bekend als Ellis Bell van Gebarenliedjes.

Pietje Petiet komt in paniek bij mevrouw Weetalles Beter. De afgelopen dagen is Sinterklaas zichzelf niet meer. Hij zegt Pietje Paard tegen Pietje Petiet, verwisselt de cadeau’s, slaat rechtsaf als hij linksaf moet; alles gaat verkeerd. Als het zo doorgaat, loopt voor pakjesavond alles in de soep! Mevrouw Weetalles Beter onderzoekt de zaak en ontdekt wat er met Sinterklaas aan de hand is.

Deze vrolijke en gezellige Sinterklaas voorstelling is heel herkenbaar voor jonge kinderen. Een piet die volledig in paniek is, een rustige en verstandige oude dame die alleen door te luisteren al begrijpt wat er is gebeurd. En natuurlijk Sinterklaas, die eerst onhandig is en daarna weer zijn rustige zelf wordt. Er worden veel Sinterklaasliedjes gezongen welke aansluiten op het verhaal dat Pietje Petiet vertelt.

Theatergroep 1e klas bundelt voor deze feestelijke familievoorstelling opnieuw haar talenten met o.a: Rogier de Pijper (Sinterklaas), Irina Hoffner (Ellis Bell van Gebarenliedjes), Brigitte van der Pal (actrice & leerkracht), Liselot van den Boogaard (choreograaf & docent) en Sam Beisser (Pietje Petiet).

cropped-IMG_0976-2.jpg

Boek hier de allerleukste kindervoorstellingen van Nederland

Mail voor meer informatie en boekingen naar:

info@theatergroepeersteklas.nl

of bel 06-23504373. Klik hier voor de website.